Avcılar Korsan Taksi

Black Korsan Taksi - Avcılar Korsan Taksi olarak hizmetinizde. Bizi aradığınızda ya da whatsapp'tan ulaştığınızda size en yakın aracımızı hızla yönlendiriyoruz. 7/24 Avcılar Korsan Taksi hizmetine erişebilirsiniz, aracınız kısa bir süre sonra kapınızda olacak. Ayrıca korsan taksi olarak, Covid önlemlerini almaktayız, dezenfekte edilmiş, konforlu araçlarımızla, aşı dozlarını tamamlamış, sürekli maskesini değiştiren personelimizle hizmetinizdeyiz.

Avcılar Korsan Taksi

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Korsan Taksi Mahalleler

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Küçükçekmece, güneyinde ise Marmara Denizi vardır. İstanbul’un merkezine 27 km uzaklıktadır. TEM otoyolu, E-5 karayolu geçmektedir. Avcılar Korsan Taksi , bu ilçemizden istediğiniz yere (şehir içi / şehir dışı) fark etmeksizin uygun fiyatlar ve konforlu araçlarla sizi ulaştırmaktadır.

  1. Avcılar Merkez Korsan Taksi
  2. Ambarlı Korsan Taksi
  3. Cihangir Korsan Taksi
  4. Gümüşpala Korsan Taksi
  5. Denizköşkler Korsan Taksi
  6. Üniversite Korsan Taksi
  7. Mustafa Kemal Korsan Taksi
  8. Firuzköy Korsan Taksi
  9. Tahtakale Korsan Taksi
  10. Yeşilkent Korsan Taksi

Avcılar Korsan Taksi Numarası

Avcılar Korsan Taksi telefon numarasına ve whatsapp hattına aşağıdaki linklerden tek tıklama ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca Avcılar Korsan Taksi Tel için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Havaalanı transferlerinde de sizin yanınızdayız, kendi aracınızla gidip bırakacak yer bulamamak, toplu taşıma ile valizlerinizle sorun çekmemek, ucuz fiyatla uçağınıza erişmek için korsan taksi hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Avcılar Korsan Taksi Fiyat Listesi

Korsan Taksi ücret tarifesi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki iletişim düğmelerine dokunarak hemen bize ulaşıp gideceğiniz yeri söylediğinizde size net fiyat veririz. Sürpriz olmaz, fiyat değişikliği olmaz. Avantajlı fiyatlar için de bize mutlaka ulaşın.

Hemen Ara
WhatsApp'tan Ulaş