Black Korsan Taksi Ücret Tarifesi

Korsan Taksi Fiyatları Km Başı 7.5 TL 

Gideceğiniz yere sürpriz fiyatlar yaşamadan gitmek için, dönemlik avantajlı kampanyalardan yararlanmak için, şehir dışı geliş-gidiş (şehirler arası) özel fiyat teklifleri için mutlaka bizi arayın. Korsan Taksi Ücret Tarifelerini gideceğiniz yeri söyleyerek de öğrenebilir, ayrıca kendiniz de kilometre olarak hesaplayabilirsiniz. Uygun fiyatlı, güvenli, huzurlu yolculuk için mutlaka bizi arayın.

Korsan Taksi Ücret


Korsan Taksi Fiyat Listesi 2024

Korsan Taksi ücret tarifesi sabittir. Bizi arayarak nerede olduğunuz ve nerye gideceğinizi söylediğinizde fiyatı öğrenebilirsiniz. Şoförümüzün farklı yolları kullanması, trafikten çıkması, yol ücretleri gibi durumlar ödeyeceğiniz fiyatı değiştirmez. Uber kalitesinde yapacağınız yolculuğunuzda başta söylenen fiyat ne ise o ücretle gideceğiniz yere gidersiniz.

Korsan Taksi km ücreti 2024 güncel fiyat : 7.5 TL 

Kendiniz de bu şekilde ücreti hesaplayabilirsiniz. Ancak şehirler arası yolculuklar, aylık düzenli rezervasyonlar, önceden yer ayırtma, istediğiniz araç modellerine göre daha uygun fiyatlar alabilirsiniz. Bunun için mutlaka bizi arayın. 

Korsan Taksi Fiyat Hesaplama

Bulunduğunuz noktadan gideceğiniz noktayı işaretleyerek km hesabı ile ortalama fiyat hesabı yapabilirsiniz. Bizi aradığınızda ödeyeceğiniz sabit ücreti size söyleyeceğiz.

Korsan Taksi Ücret Telefon Numarası

Black Korsan Taksi iletişim sayfasından ya da aşağıda bulunan whatsapp ve telefon numarasından bize hemen ulaşabilirsiniz.

 

Hemen Ara
WhatsApp'tan Ulaş